پنیر کفیر با طعم پونه کوهی و سیر بسیار خوشمزه و لطیف می باشد. برای تهیه این پنیر خوشمزه نیاز به کفیر طبیعی تولید شده با شیر دارید، که طرز تهیه آن را می توانید در این لینک مشاهده نمائید. از آنجائی که این پنیر با کفیر طبیعی تهیه می شود دارای خواص پروبیوتیک و سلامتی بخش کفیر نیز می باشد.
مواد لازم برای تهیه یک لیوان پنیر پروبیوتیک:
- چهار لیوان کفیر طبیعی تهیه شده از شیر پرچرب
- حدود ۲۰ عدد برگ تازه رزماری یا همان اکلیل کوهی کاملا خرد شده معادل یک قاشق چایخوری سر پر
- یک عدد حبه سیر کوچک
- ۵ عدد گردو کامل، مغز شده
- یک سوم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه پنیر کفیر:
در مرحله اول باید کفیر آبگیری شود؛ برای اینکار از یک پارچه نخی یا کنفی تمیز و بزرگ، یک سبد و ظرف زیر سبد استفاده میکنیم، پارچه را داخل سبد پهن کرده به صورتی که لبه های آن از دور سبد بیرون بزند. سپس کفیر را داخل آن می ریزیم، و سبد را روی کاسه مناسبی که گنجایش آب خروجی کفیر را داشته باشد قرار می دهیم.
نسبت به نوع و غلطت کفیر برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا آب کفیر کاملا گرفته شده و در ظرف زیری آن ریخته شود.در چند بار تمرین زمان لازم برای ابگیری کامل را پیدا خواهید نمود. اگر طبعتان کشید آب خارج شده از کفیر را میل نمائید که دارای خواص چربی سوزی و اشتها آور می باشد. پس از مرحله آبگیری چیزی حدود یک لیوان پنیر پروبیوتیک لطیف باقی می ماند.
برگ های رزماری را خوب خرد نمائید و به پنیر اضافه نمائید. یک حبه سیر را نیز کاملا رنده نموده و آنرا هم به پنیر خود اضافه نمائید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مغز گردو را هم به اندازه های ریز دلخواه خرد نموده و به پنیر اضافه نمائید و در انتها کمی نمک به پنیر خود اضافه نمائید. کل محتویات را کاملا هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
پنیر سالم، پروبیوتیک و خوشمزه شما آماده میل کردن می باشد.
دیدگاهها
سلام..هر چیزی میشه به پنیر
طعم دهنده ها
پنیر کفیر
آقا این که پنیر نیست این ماست
فرق پنیر و ماست چکیده
پنیر سفت تر
نگهداری بیشتر پنیر
نحوه تولید قارچ کفیر
افزودن دیدگاه جدید