طرز تهیه پنیر پروبیوتیک با طعم رزماری و گردو

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

پنیر پروبیوتیک

پنیر کفیر با طعم پونه کوهی و سیر بسیار خوشمزه و لطیف می باشد. برای تهیه این پنیر خوشمزه نیاز به کفیر طبیعی تولید شده با شیر دارید، که طرز تهیه آن را می توانید در این لینک مشاهده نمائید. از آنجائی که این پنیر با کفیر طبیعی تهیه می شود دارای خواص پروبیوتیک و سلامتی بخش کفیر نیز می باشد.

مواد لازم برای تهیه یک لیوان پنیر پروبیوتیک:

  • چهار لیوان کفیر طبیعی تهیه شده از شیر پرچرب
  • حدود ۲۰ عدد برگ تازه رزماری یا همان اکلیل کوهی کاملا خرد شده معادل یک قاشق چایخوری سر پر
  • یک عدد حبه سیر کوچک
  • ۵ عدد گردو کامل، مغز شده
  • یک سوم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه پنیر کفیر:

در مرحله اول باید کفیر آبگیری شود؛ برای اینکار از یک پارچه نخی یا کنفی تمیز و بزرگ، یک سبد و ظرف زیر سبد استفاده میکنیم، پارچه را داخل سبد پهن کرده به صورتی که لبه های آن از دور سبد بیرون بزند. سپس کفیر را داخل آن می ریزیم، و سبد را روی کاسه مناسبی که گنجایش آب خروجی کفیر را داشته باشد قرار می دهیم.

 پارچه را داخل سبد پهن کرده به صورتی که لبه های آن از دور سبد بیرون بزند

نسبت به نوع و غلطت کفیر برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا آب کفیر کاملا گرفته شده و در ظرف زیری آن ریخته شود.در چند بار تمرین زمان لازم برای ابگیری کامل را پیدا خواهید نمود. اگر طبعتان کشید آب خارج شده از کفیر را میل نمائید که دارای خواص چربی سوزی و اشتها آور می باشد. پس از مرحله آبگیری چیزی حدود یک لیوان پنیر پروبیوتیک لطیف باقی می ماند.

آبگیری از کفیر

برگ های رزماری را خوب خرد نمائید و به پنیر اضافه نمائید. یک حبه سیر را نیز کاملا رنده نموده و آنرا هم به پنیر خود اضافه نمائید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مغز گردو را هم به اندازه های ریز دلخواه خرد نموده و به پنیر اضافه نمائید و در انتها کمی نمک به پنیر خود اضافه نمائید. کل محتویات را کاملا هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

پنیر کفیر گردوئی با رزماری و سیر

پنیر سالم، پروبیوتیک و خوشمزه شما آماده میل کردن می باشد.

دیدگاه‌ها

طعم دهنده ها

بله شما هر چیزی طعم دهنده ای رو میتونید به پنیرتون اضافه کنید و ازش لذت ببرید هیچ ممنوعیتی برای این کار وجود نداره. زیره سبز رو هم امتحان کنید . در کل همه مزه هارو تست کنید تا به طعم دلخواه خودتون برسید.

پنیر کفیر

پنیر کفیررا درست کردم خیلی عالی بود ممنون از راهنماییتان متشکرم

فرق پنیر و ماست چکیده

برای تولید پنیر هم دقیقا از روشی مشابه استفاده میکنند. اول شیر رو به جوش میارند و بعد با استفاده از مایع تخمیر ( یا سرکه یا آبلیمو )‌ شیر رو میبرند و بعد از گرفتن آب ماده اولیه و فشره کردن مواد باقیمونده پنیر رو درست میکنند نکته ای که شما رو به اشتباه انداخته این هست که خروجی فرایند تخمیر کفیر همچنان کفیر است و اسم ماست اصلاحی است که برای آن بیان میشود  

پنیر سفت تر

برای اینکه پنیرتون کاملا سفت بشه میتونید بعد از اینکه آبش جدا شد اون رو داخل همون پارچه ای که هست کاملا بپیچید و بعد توی بشقاب و یا آبکش قرار بدید و یک وزنه روی اون قرار بدید  مثل دمبل سبک و یا شیشه با آب پر شده  در این صورت کاملا آب موجود در پنیر هم از آن گرفته شده و پنیر شما سفت  و قالبی میشود.

نگهداری بیشتر پنیر

برای نگهداری بیشتر پنیر میتونید از روش سنتی اون یعنی تهیه آب نمک استفاده کنید  ابتدا مقدار دلخواه آب جوشیده ( که روی پنیر را بگیرد)‌به همراه نمک (‌ترجیحا سنگ نمک )‌ درست کنید برای اندازه کردن مقدار نمک باید آن را بچشید و باید طعم شوری مطلق داشته باشد  بعد از سرد شدن مایع آب نمک شما اون رو داخل ظرف دلخواه ( ترجیحا ) شیشه بریزید و پنیرتون رو داخلش قرار بدید  در گذشته با این روش پنیر رو بیرون از یخچال و در دمای عادی به مدت طولانی ( ۱ سال)‌نگهداری میکردند.  

نحوه تولید قارچ کفیر

سلام ممنون از مطالب مفیدتون، من کفیر وخواص جادوییش رو با سایت شما شناختم ، سوالی که الان برام مطرحه اینه که قارچهای کفیر چجوری تولید میشن؟

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎