این نان کدو حلوائی بسیار خوشمزه و پر خاصیت می باشد، این نان معمولا به عنوان مکمل در غذاهائی مانند استیک یا در صبحانه در کنار خوراک لوبیا و قارچ مورد استفاده قرار می گیرد.
از این نان خوشمزه همچنین می توان به عنوان یک غذای رژیم گیاهخواری و سالم به همراه انواع پنیر و تخم مرغ یا به تنهایی نیز استفاده نمود.
تهیه این نان بسیار ساده و سریع می باشد و می تواند به عنوان یک عصرانه منحصر به فرد عزیزان شما را شگفت زده نماید.
مواد مورد نیاز برای تهیه نان کدو حلوائی پروبیوتیک:
- ۲۰۰ گرم آرد گندم (حدودا معادل دو لیوان آرد)
- ۵۰ گرم کره حیوانی
- ۵۰ گرم پنیر پارمیزان یا پنیر پیتزا
- ۱۰۰ گرم کدو حلوائی خام و پوست گرفته
- ۳۰ گرم مغز بادام خام
- یک لیوان کفیر طبیعی تازه، برای دیدن طرز تهیه کفیر طبیعی این مطلب را مطالعه نمائید.
- ۱/۳ لیوان سبوس گندم یا سبوس برنج، کاملا آرد شده
- ۱/۳ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه (یا به مقدار مناسب)
- یک قاشق چایخوری نمک (یا به مقدار مناسب)
طرز تهیه و پخت این نان خوشمزه:
ابتدا کل مواد بالا به جز آرد گندم را در داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و کاملا مخلوط می نمائیم تا خمیر یکدستی بدست آید:
سپس محتویات مخلوط شده را داخل یک ظرف با گنجایش مناسب ریخته و آرد را کم کم به آن اضافه می نمائیم، و شروع به هم زدن با قاشق می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند:
داخل یک سینی نچسب تفلون را با روغن زیتون کمی چرب کرده و خمیر را به قطر حدودا یک سانتیمتر پهن می نمائیم. سپس ظرف را داخل فر از قبل داغ شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم. در ۱۰ دقیقه پایانی با روشن کردن شعله بالای فر روی نان خوشمزه ما طلائی خواهد شد.
نان خوشمزه و سالم کدو حلوائی آماده میل کردن می باشد، چون این نان با کفیر طبیعی درست می گردد دارای خواص سلامتی بخش کفیر نیز می باشد و می تواند به عنوان یک غذای سالم در یک صبحانه یا عصرانه دل انگیز سرو شود.
افزودن دیدگاه جدید