کفیر اوکراشکا، یک سوپ سرد خوشمزه

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

کفیر اوکراشکا

همیشه یک سوپ سرد خوشمزه و پر از خاصیت میتونه بهترین پیش غذا باشه، یا در یک رژیم سالم غذائی، به عنوان یک شام سبک استفاده بشه.

اوکراشکا یک سوپ بومی روسی، اوکراینی هست که علاوه بر داشتن کفیر، دارای یک سری سبزیجات خوشمزه و پر از منفعت برای سلامتی در هر سنی می باشد.

اگر هنوز با خواص کفیر آشنا نیستید، حتما این متن رو بخونید تا از مشتریان پر و پا قرص کفیر، این ابرخوردنی خوشمزه شوید.

سوپ اوکراشکا، از نظر شکلی تقریبا شبیه ماست و خیار ما ایرانی ها هست، اما با داشتن شوید، سیب زمینی و کفیر، طعم تازه و متفاوتی رو برای شما به ارمغان میاره.

ما که مشتری اون هستیم، چون وقتی با کمی نان سبوس دار خورده بشه، هم سیر کننده هست، هم سبک و کم کالری و خیلی خوشمزه.

مواد تشکیل دهنده سوپ سرد اوکراشکا:

  • ۳ لیوان کفیر تازه که خود شما در خانه با شیر تازه تهیه کرده باشید. (طرز تهیه کفیر خانگی)
  • نصف لیوان پیازچه کاملا خورد شده
  • سه قاشق غذاخوری شوید تازه خورد شده
  • ۲۵۰ گرم سیب زمینی پخته شده، که پوست اون رو جدا کردین و به قطعات مربعی ۱ سانتی خورد شده اند
  • ۲ تا هویج تازه که پوست کنده شدن و کاملا خورد شده اند
  • یک خیار سالادی درشت که پوست اون کنده شده و کاملا خورد شده
  • ۳ تا ۴ عدد تربچه که به صورت نیم دایره ای خودر شدن
  • کمی برگ تربچه خورد شده یا کاکوتی
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار کم

این مقدار مواد اگر برای پیش غذا باشه برای ۴ نفر و اگر برای یک شام سبک تهیه بشه برای ۲ نفر کافی می باشد. البته این مواد دقیقا نسخه بومی اونه، ولی خوب شما می تونید خودتون نسبت به سلیقتون موادشو کم و زیاد و یا کلا حذف کنید، مثلا با حذف تربچه اتفاق خاصی نمیوفته!

برای پختن سیب زمینی ها هم بهتره اون ها رو بخار پز کنید که هم آب ندازه، هم تردتر بشه. در نسخه اوکراینی، اوکراشکا با سیب زمینی شیرین که رنگ پوست اونها تقریبا قرمز و سرخ کم رنگ هستند تهیه می شود. اگر بتونید سیب زمینی شیرین برای اوکراشکا استفاده کنید؛ سوپ سرد خوشمزه تری خواهید داشت.

برای تهیه اوکراشکا، باید مواد ذکر شده در بالا رو در یک ظرف مناسب با هم کاملا مخلوط کنید و حداقل برای یک ساعت در یخچال قرار بدید، تا مزه هاش به هم بیان و سوپ سرد خوشمزه و مقوی شما آماده خوردن بشه.

اگر دوست دارید که به سبک ایرانی، اونو به صورت تلیط میل نمائید می تونید یک لیوان آب سرد نیز به اون اضافه کنید تا کمی رقیق بشه و بتونید با نان مخلوط نمائید. لطفا از نمک کمتری در این سوپ استفاده نمائید تا سلامت اونو خدشه دار نفرمائید.

این سوپ را همراه با نان جو یا چاودار به عنوان یک وعده غذائی کامل برای یک شام فوق العاده سالم میل نمائید. نوش جان.

اوراشکا

دیدگاه‌ها

بسیار عالی 

بسیار عالی 

همایونی

مدیر روابط عمومی کاله

استفاده از کالباس در اوکراشکا

سلام ممنون از سایت خوبتون. همونطور که در عکس هم دیده میشه در تهیه این سوپ از قطعات کالباس خرد شده هم استفاده میشه به علاوه بقیه چیزایی که شما نوشتید. با تشکر حمید ساکن اوکراین

استفاده کالباس در اوکراشکا

با تشکر از اعلام نظرتونون. بله درست می فرمائید، ظاهرا در نسخه اوکراینی از کالباس و در نسخه روسی از کواسس به صورت اختیاری در تهیه اوکراشکا استفاده می شود؛ که دوستان می توانند بنا به میل خود از آنها نیز استفاده نمایند.

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎