کفیر

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

کفیر یک ابر خوردنی برای سلامتی و طول عمر بیشتر می باشد. این نوشیدنی حاصل از تخمیر انواع شیر توسط نوعی قارچ زنده، معروف به قارچ کفیر (Kefir Grains) می باشد. با میل کردن مداوم کفیر قدم راسخی برای سلامتی خود بردارید.

آنچه باید درباره کفیر بدانیم را در مطالب زیر مطالعه نمائید:

طرز تهیه کفیر

لوازم مورد نیاز برای تهیه کفیر

حال که به خواص بی شمار کفیر این دوغ خوشمزه و سلامتی بخش، که میتونه به عنوان یک ماده طبیعی جای انواع قرص های ویتامین و مینرال رو برای ما بگیره پی بردیم، وقت اینه که طرز تهیه کفیر رو یاد بگیریم تا با کمترین هزینه، یک دسر عالی و سلامتی بخش  را به زنجیره غذائی روزانه خودمون اضافه کنیم.

اینکه چرا باید از کفیر طبیعی تولید خودمان استفاده نمائیم را در این لینک مطالعه فرمائید.

برای تهیه حدودا نیم لیتر کفیر طی ۲۴ ساعت، نیاز به وسائل و مواد زیر داریم:

  1. دو قاشق غذا خوری قارچ کفیر که حدودا معادل ۳۰ گرم می باشد. اگر هنوز این قارچ ها رو تهیه نکردید، همین الان می توانید به صورت آنلاین سفارش خرید بهترین نوع قارچ کفیر رو بدهید.
  2. دو لیوان شیر پاستوریزه که معادل نیم لیتر می باشد.
  3. یک ظرف شیشه ای دهن گشاد، که حداقل یک لیتر گنجایش داشته باشد.
  4. یک سبد پلاستیکی برای جدا کردن قارچ کفیر از مایع آن
  5. یک قاشق چوبی یا پلاستیکی

چرا خواص کفیر خانگی بسیار بیشتر از کفیر فروشگاهی می باشد؟

کفیر خانگی که به کفیر طبیعی نیز مشهور می باشد دارای خواص کامل کفیر می باشد.

در ابتدا باید از قدرت حیات بخش عمل تخمیر صحبت کنیم، اگر با طرز تهیه ماست آشنا باشید، می دانید که ماست هم مانند کفیر طبیعی توسط تخمیر باکتریایی شیر تولید می شوند. باکتری های زنده با تخمیر شیر طی زمان مشخصی، شیر را در دمای اتاق تبدیل به ماست می نمایند، یادمان باشد که بیشتر خواص کفیر یا ماست بستگی به این باکتری های زنده دارند که اصطلاحا به آنها پروبیوتیک گفته می شود.

همینجا ذکر این نکته ضروری می باشد که تفاوت باکتری های زنده کفیر با ماست علاوه بر مقدار بسیار بیشتر باکتری در حجم مساوی در کفیر، درمدت زنده ماندن آنها در دستگاه گوارش می باشد؛ بدین صورت که باکتری های ماست امکان زنده ماندن پس از مواجهه با اسید معده و انتقال به روده کوچک را ندارند و از بین می روند ولی باکتری های کفیر در تمامی مسیر دستگاه گوارش زنده مانده و خواص کامل پروبیوتیک خود را نگه داشته و باعث جذب کامل ریز مغذی های کمیاب و حیاتی در کل دستگاه گوارش، افزایش متابولیسم بدن و تحریک سیستم ایمنی و افزایش کارائی آن و در نهایت سلامتی بیشتر ما می شوند. خواص کامل کفیر را اینجا مطالعه فرمائید.

چگونه با کفیر لاغر شویم

وزن بالای 100 کیلوگرم

احتمالا شما هم از آن دسته افرادی هستید که برای تناسب اندام خود و یا لاغر شدن انواع و اقسام رژیم های لاغری یا قرص و داروهای مختلف را آزمایش نموده اید، شاید بعضی از آنها تا اندازه ای تاثیر گذار بوده اند، اما به جرعت می توان گفت، تاثیر گذار ترین و مشهود ترین رژیم غذائی که می تواند وزن شما را بدون این مشقات، متناسب سازد، رژیم کفیر می باشد.

شاید درباره سوپر فود یا همان ابر غذا ها شنیده اید، ابر غذاها، خوراکی هائی می باشند که برای بدن بسیار زیاد مفید می باشند و باعث سلامتی بدن می گردند؛ معروفترین ابر غذای دنیا ماست می باشد، البته ماست طبیعی نه صنعتی، حال اگر به شما بگویند که کفیر ۵۰ برابر از ماست پر خاصیت تر می باشد. علت تاثیر شگرف آن در بدن را در خواهید یافت.

تاکنون افرادی را دیده اید که هرچقدر غذا می خورند باز هم چاق نمی شوند، و یا افرادی که به قولی با تنفس و نوشیدن آب نیز چاق می شوند، این علاوه بر استایل زندگی به شدت به ژنتیک های هر انسانی نیز بستگی دارد.

خواص کفیر

خواص کفیر

خلاصه کلام، کفیر یک ابر نوشیدنی طبیعی می باشد که مصرف مداوم آن باعث سلامتی بیشتر و افزایش طول عمر شما خواهد شد. مصرف کفیر از زمانی که در شکم مادرتان باشید تا سنین بسیار بالا، فوق العاده مفید و سلامتی بخش می باشد.

اگر شما از افراد خودمراقب هستید و برای سلامتی خود ارزشی قائلید، باید هر شب یک لیوان کفیر را تناول نمائید. در سالهای قبل از ۱۳۸۰ افراد کمی با فواید چای سبز آشنا بودند، چایی که هزاران سال است در چین به عنوان چای سلامتی مصرف می گردد، ولی حالا چای سبز وارد ذنجیره مصرف بسیاری از ایرانیانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند و خودمراقبتی می کنند، شده است.

کفیر نیز از بیش از ۱۰۰۰ سال پیش به عنوان یک محصول خوراکی شفابخش نزد مردم قفقاز شناخته شده می باشد. اما نام کفیر چند سالی بیشتر نیست که با دوغ های کارخانه پگاه بر سر زبان مردم ایران افتاده، و هنوز فرهنگ استفاده از کفیر جایگاه خود را در ذنجیره غذائی ایرانیان، نسبت به خواص بیشماری که دارد باز ننموده است.

قارچ کفیر چیست؟

قارچ کفیر یا دانه‌های کفیر

از دانه‌های کفیر یا قارچ کفیر برای تولید کفیر استفاده می شود، این دانه ها چیزی شبیه به گل کلم یا تکه هائی از مرجان های دریائی می باشند که جنسی شبیه ژله دارند و شامل انواع باکتری های مفید و مخمر های زنده می باشند.

به طور طبیعی این دانه ها ابعادی بین ۵ تا ۲۵ میلیمتر دارند و رنگ آنها در طیف سفید تا کرم زرد می باشد.

قارچ کفیر معمولا به دو صورت نگهداری می شود. قارچ زنده که در داخل شیر و در دمای اتاق نگهداری می شود و در حالت دوم قارچ خشک شده همراه با کمی شیر خشک که باید در یخچال نگهداری شود.

کفیر چیست؟

کفیر تهیه شده از شیر ارگانیک

کِ‍فیر (Kefir) از نظر شکلی شبیه ماست یا دوغ غلیظ می باشد، اما با یک تفاوت زیاد در خواص غذائی. کفیر را می توان با شیرین کننده هائی مانند عسل، شیره انگور، غلات و یا با مخلوطی از میوه در هم آمیخت و یک دسر خوشمزه و بسیار مقوی برای سلامتی و طول عمر بیشتر تهیه نمود.

کفیر را حتی می توان به عنوان سس بر روی سیب زمینی های کرانچی یا سالاد به کار برد تا علاوه بر خوشمزگی بیشتر، قدمی بلند برای سلامتی خود برداریم.

اشتراک در RSS - کفیر