با سلام
من ده روز قبل قارچ کفیر خریدم و در این مدت چند بار کفیر تولید کردم.
اصلا از کیفیت کفیر تولید شده راضی نیستم. بسیار با کفیر کاله فرق داره.
تقریبن بدون گازه، مثل کفیر پگاه.
تکه های ماست روی دیواره ی لیوان میمونه و هر چقدر هم میزنم، مخلوط همگن و یکدست نمیشه.
بویی شبیه به آب پنیر داره.
چه کار باید بکنم تا کفیرم خوب بشه؟ تقریبن همه ی دستورالعملهای شما رو رعایت کردم.
مرسی.
مزه کفیر طبیعی کاملا با کفیر فروشگاهی متفاوت می باشد
دوست گرامی، کفیر طبیعی تولید شده توسط قارچ کفیر به طور کلی با کفیر فروشگاهی متفاوت می باشد، و طبیعی است که نباید مزه کفیر های فروشگاهی را داشته باشد.
کفیر های فروشگاهی مانند کفیر کاله طعم ملایم نزدیک به طعم شیر را دارند که اگر این مقاله را بخوانید متوجه خواهید شد اصلا خواص کفیر طبیعی را ندارند.
از صحبت های مطرح شده توسط شما متوجه شدم که شیر شما بیش از حد متداول، تخمیر شده که این به دلیل عدم تناسب مقدار شیر با مقدار قارچ و دمای محیط تخمیر و یا زمان تخمیر می باشد، برای اطلاعات بیشتر این مطلب را بخوانید. تخمیر هر چه بیشتر باشد بوی کفیر تند تر و شبیه به بوی آب پنیر خواهد شد.
همچنین ظاهرا شما طعم ترش را دوست ندارید، برای اینکه کفیر شما کمتر ترش شود و کفیر ملسی تهیه نمائید. اولا به مقادیر استاندارد در این مقاله توجه نمائید ثانیا بهتر است که مقدار قارچ را با تناسب کمتری در شیر مخلوط نمائید و ظرف تخمیر را در جای خنک تری قرار دهید و درب ظرف تخمیر را کاملا ببندید. اگر از طعمهای خاص خوشتان می آید می توانید شیر را با کمی شیر نارگیل مخلوط نمایید.
ضمنا به طور طبیعی کفیر گازدار ترش می باشد، در این گفتگو در رابطه با گازدار کردن کفیر طبیعی صحبت شده است، برای گازدار شدن کفیر می توانید پس از جدا کردن کفیر از قارچ، آنرا برای ۲ تا ۳ روز در ظرفی با سر خالی (کمی هوا در ظرف باقی مانده باشد) و با درب بسته، در محیط معمولی قرار دهید تا گازدار گردد. توجه نمائید که در بعضی از کفیر های فروشگاهی برای گازدار شدن دوغ یا کفیر، از گازدهی مصنوعی استفاده می نمایند که سبب شیرین ماندن دوغ و در عین حال گازدار بودن می گردد.
افزودن دیدگاه جدید