کفیرهای کوچک - کفیر ریز

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

سلام و درود بر شما

بعد از تجربه سوال قبلی، که کاملا کمک ام کرد؛ دیگه هر چند وقت یه بار میام به سایت سر میزنم و مطالب بقیه رو می خونم

یه آرزوی کنم!

کاش همه قدر این موهبت الهی رو بدونن و به سمت خوراک و نوشیدنی سالم و بهداشتی برن

قارچ کفیر فوق العاده است

 

خب سوال: چرا قارچ های کفیر من کوچک هستن؟ یعنی مثل این عکس هایی که توی سایت هست به هم نچسبیدن و مثل خرده های پنیر می مونن

کارشون رو درست انجام میدن ولی کوچک هستن

ممکنه نژادشون فرق کنه یا به خاطر نحوه نگهداری این طوری میشن؟

 

ممنونم

معمولا کیفیت کفیر تولید شده توسط قارچ ریز بهتر نیز می باشد

با تشکر از ابراز لطفتان، ما هم امیدواریم که استفاده از این ابر نوشیدنی مفید همانند ماست متداول شده و همگان از خواص آن بهره بگیرند.

در مورد سوال، توجه نمائید که کوچک بودن قارچ ها به خودی خود نه تنها مشکلی نیست بلکه به جهت درگیر بودن سطح بیتشری از قارچ با شیر در مدت زمان مساوی، باعث افزایش خواص پروبیوتیک و با کیفیت تر شدن، کفیر تولیدی خواهد شد.

در واقع هر چقدر قارچ ها فعالیت بیشتری داشته باشند، به جهت تولید کلونی های جدید ریز تر خواهند ماند. اما اگر قارچ ها به نسبت فعالیت کمتری داشته باشند، کلونی های موجود کم کم شروع به چسبیدن به هم نموده و قارچ های درشت تری به وجود می آورند. دلائلی مانند موارد زیر باعث فعالیت بیشتر قارچ ها و ریز ماندن آنها می گردد:

  • تولید مداوم و به هم پیوسته کفیر و تعویض سریعتر شیر 
  • گرمای محیط که به فعالیت بیشتر قارچ ها کمک می نماید
  • باز بودن درب ظرف تخمیر و رسیدن اکسیژن بیشتر به قارچ ها
  • نژاد قارچ از این جهت که به چه شرایطی بیشتر عادت کرده باشد

همانطور که فعالیت بیشتر باعث ریز تر شدن قارچ ها می گردد، فعالیت کمتر در شرایط ایده آل باعث بزرگتر شدن آن ها می گردد، مثلا اگر  ظرف تخمیر را در یخچال قرار دهید و هفته ای یکبار به قارچ ها شیر تازه دهید، پس از ۳ هفته قارچ های کفیر درشت و به هم پیوسته ای خواهید داشت.

در هر صورت کیفیت کفیر تولیدی چندان ربطی به ابعاد قارچ نداشته، و در صورت سالم بودن قارچ ها و رعایت عوامل مانند نسبت شیر و قارچ، مدت زمان تخمیر، نوع شیر و دمای محیط با هر قارچی می توانید کفیری با کیفیت و با طیف وسیعی از طعم شیرین تا ترش تولید نمائید.

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎