مدت زمان تخمير

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

سلام

آيا خوردن كفيري كه يك هفته گذشته باشه و صاف نكرده باشيم بعد از صاف كردن آيا قابل مصرف هست؟

خراب شدن کفیر بستگی به شرایط نگهداری دارد

این مسئله به پارامتر های مختلفی بستگی دارد: دمای محیط، مقدار قارچ و مقدار شیر، طریقه بستن درب ظرف و در نهایت مدت زمان تخمیر. مثلا اگر ظرف در این ۵ روز داخل یخچال بوده باشد، کفیر و قارچ ها سالم مانده اند.

در کل اگر کفیر تولید شده در هر شرایطی، دارای بو و مزه نامطبوع باشد و یا علائم ظاهری مثل کپک زدگی یا تغییر رنگ غیر عادی داشته باشد، هم کفیر هم قارچ ها خراب شده اند و باید دور ریخته شوند. در این زمینه این مطلب را نیز مطالعه نمائید.

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎