سلام
آيا خوردن كفيري كه يك هفته گذشته باشه و صاف نكرده باشيم بعد از صاف كردن آيا قابل مصرف هست؟
در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید: telegram.me/kefirgrains و در تلگرام JOIN را بزنید
سلام
آيا خوردن كفيري كه يك هفته گذشته باشه و صاف نكرده باشيم بعد از صاف كردن آيا قابل مصرف هست؟
خراب شدن کفیر بستگی به شرایط نگهداری دارد
این مسئله به پارامتر های مختلفی بستگی دارد: دمای محیط، مقدار قارچ و مقدار شیر، طریقه بستن درب ظرف و در نهایت مدت زمان تخمیر. مثلا اگر ظرف در این ۵ روز داخل یخچال بوده باشد، کفیر و قارچ ها سالم مانده اند.
در کل اگر کفیر تولید شده در هر شرایطی، دارای بو و مزه نامطبوع باشد و یا علائم ظاهری مثل کپک زدگی یا تغییر رنگ غیر عادی داشته باشد، هم کفیر هم قارچ ها خراب شده اند و باید دور ریخته شوند. در این زمینه این مطلب را نیز مطالعه نمائید.
افزودن دیدگاه جدید