لکه های سبزرنگ روی مایع

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

با سلام 

با تشکر از سایت خوبتون و اطلاعات کامل، چند وقتی هست که  قارچ کفیر تهیه کردم و تمام کارها رو انجام دادم. بعد از حدود سی ساعت متاسفانه روی سطح مایع چند تکه  سبزرنگ مانند کپک درست شده بود می خواستم ببینم کفیر خراب شده یا مشکلی داره ، ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

قارچ های شما از بین رفته اند

سلام؛ اگر روی سطح کفیر این لکه های سبز را دیده اید، کفیر و قارچ کفیر شما خراب شده است، و باید آنها را دور بریزید.

ممکن است دلائل زیر باعث به وجود آمدن این مشکل باشد:

  • مدت زیادی، مثلا بیش از ۴ روز ظرف کفیر با قارچ را در دمای محیط منزل به حال خود رها کرده باشید.
  • ظرف کفیر و قارچ را از ابتدا در جای بسیار گرم (بالای ۲۸ درجه سانتیگراد) قرار داده باشید، در اینصورت مقداری از شیر قبل از اینکه تخمیر گردد، فاسد شده.
  • شیر را بیش از اندازه گرم نموده باشید، که در این صورت قارچ ها کشته شده یا به شدت ضعیف شده اند و شیر فاسد گردیده است.
  • شیری که استفاده نموده اید نزدیک به فاسد شدن بوده باشد یعنی کمتر از ۱ روز به مهلت استفاده آن مانده باشد.
  • ظروف مورد استفاده شامل ظرف شیشه ای، قاشق و سبد را در هر بار استفاده، کاملا تمیز و خشک نکرده باشید.
  • قارچ ها را بعد از هر ۷ یا ۸ بار استفاده با آب جوشیده و خنک شده نشسته باشید.
  • از قارچ ها درست نگهداری نشده و قارچ ها از بین رفته اند، که در این صورت توانائی تخمیر شیر در زمان مناسب را ندارند و شیر کپک زده.
  • نسبت مقدار شیر بسیار بیشتر از نسبت قارچ کفیر استفاده شده باشد. که در اینصورت قارچ ها در فرصت مناسب شیر را تخمیر نکرده اند و مقداری از شیر کپک زده است. (توجه نمائید که برای ۳۰ گرم قارچ کفیر حداکثر از ۱ لیتر شیر می توان استفاده نمود)
  • اگر شیر مورد استفاده کاملا پاستوریزه نشده باشد نیز احتمال این مشکل وجود دارد.( مثلا با استفاده از شیر های فله ای که کاملا پاستویزه نشده باشند یا زمان فاسد شدن آن نزدیک باشد)

البته به جز موارد بالا موارد بهداشتی دیگری می تواند دخیل باشد. به هر حال به شدت توصیه می نمائیم مانند هر ماده غذائی دیگر با دیدن هرگونه نشانه ظاهری فاسد شدگی و یا تغییر مزه غیر عادی یا بوی نامطبوع محتویات ظرف را به طور کلی دور بریزید و به هیچ عنوان از آنها استفاده ننمائید.

ممنون از اطلاعاتتون ولی در

ممنون از اطلاعاتتون ولی در مورد استفاده از شیر پاستوریزه باید عرض کنم به صورت تجربی متوجه شدم بر خلاف نظر شما باید از شیر فله استفاده کرد و بازدهی شیر پاستوریزه بسیار کمتر است و به دلیل استفاده از مواد نگهدارنده عمر کفیر و تکثیر آن را کم می کند. خواستگاه قارچ کفیر قفقاز است و چون تاریخچه قدیمی دارد بایستی طبق روش سنتی عمل کرد. با سپاس

کفیر

من حواسم نبود قاشق زدم به قارچام ولی زود برداشتم خراب میشن عایا?

قارچ های شما سالم هستند

خیر، خراب نخواهند شد، از آن جایی که جنس قاشق های فلزی استیل می باشد و منظور از ظروف فلزی مشکل دار با کفیر، آلومینیوم، مس و آهن میباشد، مشکلی برای قارچ کفیرتان بوجود نخواهد آمد.

راهنمایی

درودواحترام وسپاس ازبابت مطالب خوبتون من همیشه وقتی بربه مشکل می خورم به سایت شما مراجعه می کنم امروز که من قارچم رو می خواستم صاف کنم روی مایع دوغ یک لایه زرد رنگ یک دستی گرفته بود خواستم که اون لایه رو جدا کنم نتونستم ولی بو وطعم دوغم عوض نشده آیا دوغ حاصله خراب شده ،خوردن دوغ دراین حالت ضرری نداره واینکه قارچم خراب نشده؟ ممنون می شم که من رو راهنمایی کنید  

کفیر

منم دقیقا همین مشکلو دارم لایه زرد رنگ روی دوغ بسته ولی طعم مزه تغییر نکرده علتش چی هست؟

خیر خراب نمی باشد

رنگ زرد کمرنگ متمایل به شیری در ظرف تخمیر بیانگر این می باشد که شیر شما کاملا تخمیر گردیده و کشک و چربی آن در روی شیر جمع گردیده دقیقا مانند تولید ماست طبیعی از شیر که بر روی آن چیزی شبیه به سرشیر به نام رویه ماست ایجاد می گردد. هر چقدر شیری که استفاده نموده باشید چرب تر باشد این رنگ زرد و ضخامت آن بیشتر خواهد شد.

توجه داشته باشید که در هر صورت کفیر نباید بوی بدی داشته باشد و طعم آن نیز مطبوع باشد، چون رنگ شیری و زرد کم رنگ کفیر پس از تخمیر کامل  ودر صورتیکه شما کفیر را از قارچ ها جدا ننمائید، کم کم شروع به پر رنگ تر شدن و  زردتر شدن می کند و  کفیر طعم تلخ و بوی نامطبوعی بخود خواهد گرفت و کم کم فاسد خواهد شد.
 

بوی کفیر

سلام کفیر داداخل یخچال در آب گذاشتم بعد از چند روز خواستم استفاده کنم بوی خاصی داشت ولی وقتی شستم بوی ان رفت وروی کفیر شیر ریختم به نظر شما خراب میشه یا تخمیرش شکل میگیره نگرانم که قارچم خراب نشده باشه چون خیلی بهشون رسیدم تا زیاد شد

کفیر

من مثل همیشه شیر رو ریختم رو کفیر تو ظرف ولی بعد ۱ روز مایع ۲ فاز شده. خراب شده کفیر؟ بریزمش دور ؟

خیر سالم می باشد

معمولا این شرایط بیانگر تخمیر کامل و بیش از حد شیر می باشد. اگر بو، طعم و مزه کفیر سالم به نظر برسد مشکلی برای استفاده آن نخواهید داشت. قبلا بحث کاملی  در این مورد صورت گرفته که می توانید در این گفتگو مطالعه نمائید.
 

شکل قارچ کفير

سلام ببخشيد قسمتي از قارچهاي من بهم متصل شده و شبيه پوست شده منظورم اينه که تکه هاي بزرگ اندازه کف دست و بهم پيوسته بهنظرتون قارچم خراب شده؟ضمن اينکه دوغ بدست امده از تخمير صاف نيست حالت ماست شل و دون دون هست نميدونم منظورمو درست رسوندم يا نه

در بعضی مواقع قارچ های کفیر بهم چسبیده و شبیه به پوست میگردند

قارچ کفیر شما سلام می باشد، در بعضی مواقع قارچ های کفیر بهم چسبیده و شبیه به یک تکه پوست ضخیم سفید میگردند. و استفاده از آنها مشکلی ندارد، ضمنا دون دون شدن، دلیل خرابی نمی باشد، احتمالا شما از شیر با چربی کامل استفاده می کنید، و این دانه ها چربی های شیر می باشند. ضمنا کفیر به طور کلی شبیه ماست شل می باشد.

با سلام وتشکر فراوان بسیار

با سلام وتشکر فراوان بسیار مطالب عالی بود خیالم راحت شد، ۳۰ گ قارچ چند ق غذاخوری میشه؟

تهیه دوغ کفیر

سلام.من سندروم روده تحریک پذیر دارم.ودچار اسهال میشم.چه مدت قارچها داخل شیر باشند تا برای مشکل من مناسب باشند.

ماندن کفیر در نور

سلام و تشکر از مطالب مفیدتان. با اشتباهی که کردم کفیر را داخل شیر و روی کابینت گذاشتم به مدت ۷۲ ساعت . از کجا می توانم مطمئن شوم که کفیر سالم مانده یا از بین رفته؟

قارچ کفیر

سلام . ظرف شیر و قارچهایی که داخلش بود به مدت چند ماه در دمای اتاق موندند . بوی بدی نمیده دوغ کفیرم و روش هم لکه سبز وجود نداره فقط یه لایه کم چربی زرد رنگ روش هست . اللن دوغ و قارچهام فاسد شدن ؟

قارچ کفیر

سلام ببخشید قارچ های من مدت طولانی حدود ۴-۵ ماه داخل شیر و در یخچال بودند اما شیرش را عوض نکردم توی این مدت. الان که برداشتم میبینم که ظاهرا سالم اند. آیااشمال داره استفاده کنم؟؟ از کجا بفهمم خراب شده یا نه؟؟؟

چرا قارچ های کفیر بالا میمونن

سلام چرا قارچ های کفیر بالا میمونن و دوغ دو جزیی میشه باید هم بخوره تا یک دست بشه وقتی قارچ داخلش هست هنوز ؟ و اینکه چرا علظت دوغ متفات در میاد ؟ مثلا مجبور شدم بجای ۲۴ ساعت ۴۸ ساعت صبر کنم تا غلیظ بشه و حالت شیر تغیر کنه ولی یه ظرف دیگه همون ۲۴ ساعت کاملا غلیظ شد

نشانه خرابی قارچ کفیر

سلام.وقت بخیر.مدتیه که دوغ کفیر رو که برمیدارم دوغ حالت کش دار هست.مزه خوبی نداره.مثل اوایل که گرفته بودم نیست.آیا قارچ فاسد شده؟ممنونم

دو قسمت شدن دوغ کفیر

سلام. آیا این دوغ خراب شده? الان دفعه سومه که اینجوری شده. اما مزش مشکلی نداشت فقط ترش شده.

خیر ولی تناسب مقدار قارچ با شیر صحیح نیست

خیر، جدا شدن آب و دان شیر نشان از تخمیر بسیار زیاد شیر دارد و نشان خرابی نمی باشد. اگر مزه ترش آن برای شما مشکلی ایجاد نمی کند با هم زدن آن یک مایع یکدست بسیار ترش را خواهید داشت. البته در تصویر مشخص است که حجم قارچ کفیر شما با مقدار شیر تناسبی ندارد و بسیار بیشتر از حجم شیر مورد نیاز می باشد. بهتر است که کمی از قارچ کفیر خود را به دوستانتان هدیه دهید یا حجم شیر را افزایش دهید. توجه کنید که تخمیر زیاد شیر باعث افزایش اسید لاکتیک داخل کفیر شده و با عث ترش شدن بیشتر آن می شود. مصرف این نوع کفیر باعث افزایش اشتها نیز خواهد شد.

سلام ببخشید من این سری که

سلام ببخشید من این سری که اومدم دوغ رو صاف کنم. دیدم آب زیادی روی اون جمع شده. البته نه بوی نامطبوعی داشت و نه طعم بدی و نه لکه ی سبز رنگی . آیا قارچ ها خراب شده؟

رنگ صورتي قارچ كفير

سلام  بار آخر كه ميخواستم شير قارچ ها رو عوض كنم مقداري از دونه هاي قارچ ها رنگ صورتي كم رنگ داشتن !!! آيا قارچهام خراب شدن؟

گاز دار شدن دوغ کفیر

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم آیا دوغ کفیر گاز دار میشه؟چون وقتی آماده میگیریم از مال کارخونه بسته بندی اونا گازدارن در صورتی که مال ما گاز نداره میخواستم بدونم اون آماده ها گاز بهش میزنن؟

کپک سفید

سلام، با تشکر از شما، من هر دفعه بعد از دو سه روز که از ریختن شیر روی قارچها میگذره یک لایه زرد کم رنگ روی سطح دوغ میبینم که گاهی بوی کپک میده. این به چه دلیل میتونه باشه. آیا مصرف این دوغ میتونه مضر باشه؟ البته اون لایه رو برمیدارم و دور میریزم. ولی این لایه لایه چربی روی سطح دوغ نیست. کپک سفیده. چون بوی بدی هم داره.

نزدیک به ده روز کفیر ها در آب بودن و من روی آنها شیر نریختم.بعد

سلام خسته نباشید‌ من حدود ۱۰روز شهرستان بودم کفیر ها رو با مقداری آب در ظرف شبشه ای داخل نایلون مشکی در یخچال گذاشته بودم و شیر نریختم بعدش شستم و شیر رو اضافه کردم و یک روز و نصعی در داخل کابینت جای تاربک گذاشتم.بعد دوروز هم دریخچال با همان نایلونومشکی .آیا کفیرها واسه این کار خراب نشده بودند

افزودن دیدگاه جدید

فایل‌ها باید کوچکتر از ۵۱۲ KB باشند.
انواع فایل‌های مجاز: png gif jpg jpeg.
تصاویر باید بین ۲۵۰x250 و ۱۲۰۰x1600 پیکسل باشند.