سفت شدن کفیر

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

سلام. من هر موقع نوشیدنی کفیر درست میکنم بعد از حدود ۱۸ ساعت بالای شیر حالت دلمه ای میشود ولی پایین ظرف حالت اب پنیری ایجاد نمیشود و کل شیر بصورت ماست و سفت میشود. دلیل چیست؟

به احتمال زیاد شما ظرف تخمیر

به احتمال زیاد شما ظرف تخمیر را در جای خنکی مثلا داخل یخچال قرار می دهید، با قرار دادن ظرف تخمیر در دمای کمتر از ۱۲ درجه سانتیگراد به جهت کاهش سرعت تخمیر نوع کفیر تولید شده کمتر دارای ویتامین های سری B خواهد بود و هم چنین کفیری نسبتا یکدست تر به دست می آید. ضمنا این نوع کفیر شیرین تر می باشد و کمتر اشتها آور می باشد.

از طرف دیگر هر چقدر شیری که استفاده می نمائید دارای چربی بیشتری باشد، کفیر شما یکدست تر و کرمی تر و اصطلاحا سفت تر خواهد شد، پس کفیری که با شیر محلی درست می گردد بسیار غلیظ تر از کفیری می باشد که با شیر کم چرب پاستوریزه تولید شده است.

در ای رابطه این گفتگو را نیز مطالعه فرمائید.

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎