سلام. من هر موقع نوشیدنی کفیر درست میکنم بعد از حدود ۱۸ ساعت بالای شیر حالت دلمه ای میشود ولی پایین ظرف حالت اب پنیری ایجاد نمیشود و کل شیر بصورت ماست و سفت میشود. دلیل چیست؟
سفت شدن کفیر
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.
در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید: telegram.me/kefirgrains و در تلگرام JOIN را بزنید
به احتمال زیاد شما ظرف تخمیر
به احتمال زیاد شما ظرف تخمیر را در جای خنکی مثلا داخل یخچال قرار می دهید، با قرار دادن ظرف تخمیر در دمای کمتر از ۱۲ درجه سانتیگراد به جهت کاهش سرعت تخمیر نوع کفیر تولید شده کمتر دارای ویتامین های سری B خواهد بود و هم چنین کفیری نسبتا یکدست تر به دست می آید. ضمنا این نوع کفیر شیرین تر می باشد و کمتر اشتها آور می باشد.
از طرف دیگر هر چقدر شیری که استفاده می نمائید دارای چربی بیشتری باشد، کفیر شما یکدست تر و کرمی تر و اصطلاحا سفت تر خواهد شد، پس کفیری که با شیر محلی درست می گردد بسیار غلیظ تر از کفیری می باشد که با شیر کم چرب پاستوریزه تولید شده است.
در ای رابطه این گفتگو را نیز مطالعه فرمائید.
تهیه کفیر
افزودن دیدگاه جدید