سلام
یکی ار اقوام ما قارچ کفیر خرید، بعد از چند ماه یکم هم به من داد و طبق دستور درست کردم
فقط رنگ کفیر و دوغ به زردی میزنه
این فامیلمون میگه بزار تو یخچال ۲ روز بمونه درست بشه سفید میمونه و زرد نمیشه
ولی آخه از یه طرفم نوشتید کفیر باید تو دمای ۱۸ تا ۲۴ بمونه ولی یخچال دماش ۵ درجس
حالا من موندم چیکار کنم که کفیرام نمیرن
کفیر هایی هم که دادن مثل برنج ریزه و درشت نیست
مرسی از سایت خوبتون
زرد بسیار کمرنگ بیانگر تخمیر کامل شیر می باشد
زرد بسیار کمرنگ بیانگر تخمیر کامل شیر می باشد، در این حالت اصطلاحا آب و دان شیر از هم جدا میگردد (این گفتگو را ببینید). احتمالا نسبت قارچ کفیر مورد استفاده نسبت به شیر زیاد تر می باشد که به هر حال مشکلی برای میل کردن کفیر در این حالت وجود ندارد.
با قرار دادن ظرف تخمیر در یخچال به جهت کند شدن فعالیت قارچ ها، می توان قارچ بیشتری نسبت به شیر استفاده نمود که در این حالت شیر با سرعت کمتری تخمیر شده و طعم کفیر ملس و شیرین خواهد شد و گاها به جهت عدم تخمیر کامل یا تفاوت در نوع تخمیر، رنگ آن سفید مانده و یکدست تر و کرمی تر خواهد شد. در این ارتباط این گفتگو را نیز مطالعه فرمائید.
نحوه ارسال محصول
حداکثر ظرف ۳ روز آینده بدست شما خواهد رسید
دوست گرامی سفارشات شهرستان های غیر از شهر تهران که از شنبه تا دو شنبه بدست ما برسد، در روز بعد سفارش توسط پست پیشتاز ارسال می گردد و ظرف حداکثر ۳ روز بدست شما خواهد رسید.
با توجه به اینکه سفارش شما روز شنبه ایجاد گردیده، محصول شما روز یکشنبه توسط پست پیشتاز دریافت شده و قاعدتا، حداکثر تا چهار شنبه باید بدست شما برسد.
ضمنا سفارشات شهرستان هایی که در روزهای سه شنبه تا جمعه دریافت گردد، شنبه هفته بعد آن ارسال خواهد شد.
تشكر
کفیر را چطوری پست میکنید
افزودن دیدگاه جدید