خوردن قارچ کفیر به همراه کفیر

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

ممنون از ارسال قارچها، من هر وقت می خوام قارچهارو از کفیر جدا کنم، یه تعداد از اونا وارد کفیر می شن بعدا که می خورم اونا رو هنگام خودرن حسشون می کنم.

آیا خوردن قارچ کفیر مشکلی ایجاد نمی کنه؟
 

خوردن قارچ کفیر نه تنها مشکلی

خوردن قارچ کفیر نه تنها مشکلی ندارد بلکه خاصیت نیز دارد، فقط نکته این است که اگر قارچ ها را بخورید آن وقت کی کفیر تولید نماید. به هر حال قارچ کفیر نیز متشکل از باکتری ها و ریز مغزی هائی می باشد که خوردن آن برای بدن مفید بوده و هیچ ضرری ندارد. ضمنا پیشنهاد می کنیم که از سبدی با سوراخهای کوچک تری استفاده نمائید تا قارچ ها از آن رد نشوند و فقط مایع کفیر از آن به ظرف زیری وارد شود.

طرز تهیه

باسلام من ۳۵ گرم خریداری کردم . ولی شما قید کردید که ۳۰ گرم با ۲ لیوان شیر باشه آیا اشکال نداره یا باید مقدار شیر رو بیشتر کرد؟   سوال بعدیم اینه که آیا بعد از ۲ هفته که قارج تکثیر شد و زیاد شد, بازم باید همین ۲ لیوان شیر رو داخلش بریزیم یا باید بیشتر بکنیم؟ یا اینکه در دو ظرف بریزیم و به دو قسمت تقسیمش کنیم؟ آیا باید مقدار مشخصی از قارج رو به داخل شیر ریخت یا فرقی نمیکند؟ ممنون

خريد

با سلام  مدت ٣ روز پيش من قارچ را از طريق خريد آنلاين سفارش دادم چند روزه به دستم ميرسد   

ارسال سفارشات

سفارشات شهرستانها هر هفته صبح روز دوشنبه ارسال و تا آخر آن هفته بدسستان خواهد رسید، پس اگر تا شب یکشنبه سفارش شما به ثبت رسیده باشد، تا آخر همان هفته بدسستان خواهد رشید. به ندرت در مواقعی که تعطیلات روز دوشنبه باشد یا چند روز تعطیلی مداوم در طول هفته داشته باشیم ممکن است سفارشات یک هفته دیرتر بدستتان برسد.  

مقدار مناسب قارچ برای شیر

با تشکر از شما بابت خریدتان، در ارتباط با مقدار مناسب قارچ: مقدار متداول ۳۰ گرم برای نیم لیتر شیر برای ۱۸ ساعت در درمای ۱۸ تا ۲۴ درجه می باشد. اما تقریبا محدودیتی برای تغییر این مولفه ها در یک رنج معقول وجود ندارد. مثلا اگر از ۶۰ گرم قارچ کفیر در نیم لیتر شیر استفاده نمائید در ۱۲ ساعت یا کمتر کفیر تولید می شود. در واقع با افزایش مقدار قارچ کفیر، سرعت تخمیر بیشتر خواهد شد و کفیر زودتر ترش مزه خواهد شد و زودتر آب آن جدا و در ته ظرف قرار خواهد گرفت، که البته هیچ مشکلی برای خوردن ندارد.

در مورد زیاد شدن قارچ، طبق تجربه ما تا ۳ لیتر شیر را نیز می توان در یک ظرف به همراه مقدار مناسب قارچ قرار داد و کفیر تولید نمود، پس با زیاد شدن قارچ ها، نیازی به جدا کردن نمی باشد و کافیست از ظرف بزرگتر و مقدار بیشتری شیر استفاده نمائید، اما بهتر است برای داشتن کفیری با کیفیت از حداکثر یک و نیم لیتر شیر در هر ظرف با مقدار مناسب قارچ استفاده نمود. و برای بیش از آن از ظروف جداگانه استفاده نمود. در قسمت ریزه کاریهای طرز تهیه کفیر اطلاعات کاملتری در اینباره را مطالعه نمائید.
 

تلخ شدن

درصورت تلخ شدن مایع حاصل از کفیر بدلیل زمان یک هفته ای در یخچال، اون را باید چیکارش کنیم؟ البته من ازش خوردم ته مزه تلخی داشت ولی بدم نبود من که دوست دارم طعمش رو. فقط سوالم اینه که خطرناک نیست خوردنش؟

افزودن دیدگاه جدید

فایل‌ها باید کوچکتر از ۵۱۲ KB باشند.
انواع فایل‌های مجاز: png gif jpg jpeg.
تصاویر باید بین ۲۵۰x250 و ۱۲۰۰x1600 پیکسل باشند.