تولید دوغ کفیر در حجم زیاد

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

چرا ظرف برای تولید دوغ کفیر نمیتواند بیش از سه لیتر باشد؟

همانطور که در این مطلب آمده

همانطور که در این مطلب آمده فارق از مقدار قارچ، در شرایط عادی نباید ظرف با حجم بیش از ۳ لیتر برای تخمیر استفاده نمود، پس برای تولید بیشتر از ۳ لیتر باید از ظروف جداگانه استفاده نمائید که دقیقا این مطلب باعث پر هزینه شدن تولید کفیر طبیعی در حجم زیاد و کارخانه ای می باشد.

علت آن احتمال فاسد شدن شیر قبل از فرآیند تخمیر می باشد، چون قارچ کفیر امکان حرکت ندارد و در ته ظرف قرار می گیرد، اگر بیش از حدود ۲۰ سانت روی آن شیر باشد، نمی تواند شیر را به طور کامل در فرصت مناسب تخمیر نماید و امکان فساد یا حداقل، پائین آمدن کیفیت کفیر تولیدی به شدت بالا می رود.

البته در بعضی از کارخانه های تولید کفیر اورگانیک در خارج از کشور دستگاه هایی ساخته شده که با تکان دادن ملایم و مداوم ظرف باعث یکنواخت شدن شیر و تخمیر به موقع آن می گردد، اما توجه داشته باشید که با تکان دادن مداوم ظرف تخمیر مقدار الکل تولیدی بیشتر خواهد شد و مسائل دیگری را ایجاد خواهد نمود.

خیلی ممنون از جوابتون 

خیلی ممنون از جوابتون 

اگر قارچ رو به طور یک نواخت در همه قسمت های ظرف قرار بدیم میتونیم حجم ظرف رو بیشتر از سه لیتر انتخاب کنیم؟

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎