تهیه کفیر با شیر خام

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

من شنیدم که کفیری که با شیر تازه دوشیده و جوشانده شده تهیه میشه خواص بیشتری دارد، بهتر نیست که کفیر رو با شیر خام درست کرد؟

تهیه کفیر با شیر تازه خام

در قرن های گذشته، طرز تهیه سنتی کفیر با شیر خام و تازه دوشیده شده در داخل مشک های چرمی بوده است. ولی با پیشرفت پزشکی و دانش بشر نسبت به بعضی از بیماری های خطرناک شیر خام، روش های پاستوریزه کردن و اخیرا هموژنیزه کردن شیر ابداع شده، که صد در صد برای عدم ابتلا به بیماری هائی مانند طب مالت باید رعایت نمود.

هرچند که کفیری که با شیر خام تهیه می شود طعم گیراتر و غیظ تری دارد و معروف به داشتن خواص بیشتری می باشد، ولی برای افرادی که با پاستوریزه کردن شیر آشنائی ندارند به هیچ عنوان استفاده از شیر خام توصیه نمی شود.

بعضی فکر می کنند، اگر شیر خام را بجوشانید تا یک سوم آن بخار گردد، شیر استریل می شود، اما تحقیقات زیادی نشان داده که حتی شیر جوشیده شده نیز می تواند حاوی میکروب های خطرناکی باشد، و فقط فرآیند پاستورازیسیون می تواند به طور کامل میکروبهای شیر را از بین ببرد.

  پس فقط اگر کسی کاملا با طرز پاستوریزه کردن شیر خام آشنا باشد، و از پاستوریزه شدن شیر اطمینان پیدا کند، می تواند به جای شیر های پاستوریزه فروشگاهی از این شیر برای تهیه کفیر استفاده نماید.

برای دوستانی که می خواهند کفیر غلیظ تری تهیه کنند، ولی اطمینان به پاستوریزه شدن شیر ندارند، پیشنهاد می کنیم به ازاء هر یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری خامه پاستوریزه تازه با ماندگاری کوتاه، به شیر اضافه کنند، تا کفیر خوشمزه و غلیظ تری داشته باشند.

همچنین می توان از شیر های فروشگاهی کامل، که بعضی از تولید کنندگان مانند شرکت مانیزان تهیه می کند، استفاده نمائید. کفیری که با شیر کامل شرکت مانیزان تهیه می شود واقعا خوشمزه تر از دیگر کفیر هاست. همچنین، اگر می خواهید یک کفیر متفاوت و غنی را تجربه کنید از شیر پاستوریزه بز یا میش که در بعضی از فروشگاه های ذنجیره ای وجود دارد استفاده نمائید.

به هر حال هرچه شیر طبیعی تر و ارگانیک تر باشد و حیوان تولید کننده آن از علف تازه تری استفاده کرده باشد و موادی مانند چربی های آن جدا نشده باشد، کفیر کرمی تر و با خواص بیشتری از آن تولید خواهد شد.

من هم یه چند وقتی هست که از

من هم یه چند وقتی هست که از شیر فله برای تهیه کفیر استفاده میکنم، البته شبر رو می جوشونم بعد که خنک شد به قارچ ها اضافه می کنم. خیلی کفیرش خشمزه تره فکر کنم از نظر خاصیتی هم بهتر از کفیرای قبلیم باشه.
 

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎