تشکیل لایه مخملی سفید رنگ روی کفیر

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

آیا تشکیل شدن یک لایه مخملی کاملا سفید رنگ بر روی کفیر بعد از مدت زمان تخمیر در صورتی که همه ی نکات لازم رعایت شده باشد نشانه ی خراب شدن کفیر است؟ چون حتی بعد از شسته شدن قارچ ها و اضافه کردن دوباره شیر کفیر بدست امده همچنان دارای لایه ی مخملی شکل است که به راحتی جدا میشود در ضمن آبی که مابین این لایه و لخته های ته ظرف  است بسیار لزج و کشدار است و در هر بار تولید دوباره این خصوصیات در کفیر حاصله تکرار میشود راه حل چیست ؟آیا این کفیر از نظر بهداشتی مشکل پیدا کرده؟

نشانه هایی که ذکر فرمودید مشکلی ندارند

تشکیل شدن یک لایه مخملی کاملا سفید رنگ و مایع لزج ته ظرف نشان از تخمیر کامل شیر می باشد و مشکلی برای استفاده وجود ندارد. همچنین نشان دهنده حداکثر تناسب مورد نیاز برای تخمیر شیر نیز می باشد. یعنی پس از رسیدن به این مرحله بهتر است که یا مقدار قارچ خود را کمی کاهش دهید یا مقدار شیر را افزایش دهید یا در دمای پائین تری ظرف تخمیر را قرار دهید و یا در مدت زمان کمتری تخمیر را انجام دهید.

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎