آیا تشکیل شدن یک لایه مخملی کاملا سفید رنگ بر روی کفیر بعد از مدت زمان تخمیر در صورتی که همه ی نکات لازم رعایت شده باشد نشانه ی خراب شدن کفیر است؟ چون حتی بعد از شسته شدن قارچ ها و اضافه کردن دوباره شیر کفیر بدست امده همچنان دارای لایه ی مخملی شکل است که به راحتی جدا میشود در ضمن آبی که مابین این لایه و لخته های ته ظرف است بسیار لزج و کشدار است و در هر بار تولید دوباره این خصوصیات در کفیر حاصله تکرار میشود راه حل چیست ؟آیا این کفیر از نظر بهداشتی مشکل پیدا کرده؟
تشکیل لایه مخملی سفید رنگ روی کفیر
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.
در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید: telegram.me/kefirgrains و در تلگرام JOIN را بزنید
نشانه هایی که ذکر فرمودید مشکلی ندارند
افزودن دیدگاه جدید