سلام وقت بخیر
شل بودن یا سفت بودن درب ظرف حاوی قارچ و شیر برای تولید دوغ چه تاثیری در روند تخمیر دارد؟در هر دوحالت دوغ تولید میشود ایا از لحاظ خاصیت تفاوتی دارد. تشکر
بسته یا باز بودن درب ظرف کفیر
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.
در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید: telegram.me/kefirgrains و در تلگرام JOIN را بزنید
درب ظرف کفیر را شل ببندیم یا سفت
همانطور که در طرز تهیه کفیر و این گفتگو توضیح داده شده است، قارچ کفیر برای تخمیر صحیح نیاز به اکسیژن دارد، همچنین در فرآیند تخمیر گاز ایجاد شده نیاز به خروج از ظرف دارد، پس برای تخمیر صحیح بهترین کار بستن درب تخمیر با یک پارچه ضخیم و نخ می باشد، البته با شل بستن ظرف تخمیر نیز اینکار انجام می پذیرد. همچنین توجه داشته باشید، که با افزایش اکسیژن سرعت تخمیر نیز افزایش می یابد و سریعتر شیر تبدیل به کفیر می گردد.
افزودن دیدگاه جدید