بسته یا باز بودن درب ظرف کفیر

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

سلام وقت بخیر
شل بودن یا سفت بودن درب ظرف حاوی قارچ و شیر برای تولید دوغ چه تاثیری در روند تخمیر دارد؟در هر دوحالت دوغ تولید میشود ایا از لحاظ خاصیت تفاوتی دارد. تشکر

درب ظرف کفیر را شل ببندیم یا سفت

همانطور که در طرز تهیه کفیر و این گفتگو توضیح داده شده است، قارچ کفیر برای تخمیر صحیح نیاز به اکسیژن دارد، همچنین در فرآیند تخمیر گاز ایجاد شده نیاز به خروج از ظرف دارد، پس برای تخمیر صحیح بهترین کار بستن درب تخمیر با یک پارچه ضخیم و نخ می باشد، البته با شل بستن ظرف تخمیر نیز اینکار انجام می پذیرد. همچنین توجه داشته باشید، که با افزایش اکسیژن سرعت تخمیر نیز افزایش می یابد و سریعتر شیر تبدیل به کفیر می گردد.

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎