با سلام و تشکر بخاطر سایت خوب و پر محتوا
من دوبار از شیر پاستوریزه استفاده کردم و شیرها از نظر تاریخ مصرف مشکل نداشت. هر موقع در ظرف با پارچه ضخیم میبندم شیر بعداز حدود۱۲ساعت حالت بریده پیدا میکند ولی هر موقع در ظرف محکم میبندم این مشکل ندارم و کفیر حالت ماست رقیق میشه. لطفا دلیلشو بفرمایید. ممنون
بریده شدن شیر
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.
در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید: telegram.me/kefirgrains و در تلگرام JOIN را بزنید
جدا شدن آب و حالت بریدگی در کفیر
دوست گرامی، به طور کلی اگر شیر کمی بیشتر از حد معمول تخمیر گردد، حالت خاصی در کفیر تولید شده به وجود می آید که شبیه بریده شدن شیر می باشد، ولی در واقع این شیر نیست که بریده شده بلکه محصول همان کفیر می باشد که آب و مایع سفید آن از هم جدا شده و آب غلیظی در زیر ظرف جمع شده و مایع نسبتا سفیدی شبیه ماست چکیده یا کشک به همراه قارچ ها در روی ظرف به شکل سفت تر و ترک خرده قرار گرفته است. (شبیه عکس روبرو)
البته بعضی ها ترجیح می دهند که کفیر به این حالت برسد، و سپس آن را از قارچ جدا می کنند، در کل این به طبع شما و نتایجی که بعد از مصرف هر کدام از انواع محصولات کفیر گرفته اید بر می گردد.
توجه نمائید که در این حالت اگر آب و مایع سفید را کاملا مخلوط نمائید، محصول یک کفیر ترش مزه خواهد بود که مقدار ویتامین های گروه ب آن نسبت به حالت معمولی افزایش چشمگیری داشته است و بسیار اشتها آور و هضم کننده غذا می باشد، ضمن اینکه دارای الکل بیشتری نیز می باشد، این مطلب را در این زمینه مطالعه فرمائید.
دلایل افزایش سرعت تخمیر شیر در حالتی که مدت زمان تخمیر و مقدار شیر ثابت باشد به شرح زیر می باشد:
نکته بسیار مهم این است که محصول بو و مزه غیر عادی نگرفته باشد. اگر بیش از ۳ روز ظرف را در دمای محیط به حال خود رها نمائید، همین حالت به وجود می آید اما ممکن است که مایع فاسد شده باشد و قارچ کفیر از بین رفته باشد، در صورت فساد علاوه بر بوی غیر معمول، احتمالا رنگ محتویات روی ظرف و قارچ های کفیر کاملا زرد شده اند و در مراحل حادتر روی ظرف کپک نیز زده است.
تشکر
سلام من مدتيه از كفير
کفیر
ماده زرد رنگ مخملی
خوب شد دیدم این مقاله رو باید
خوب شد دیدم این مقاله رو باید از این به بعد حواسم به نحوه نگهداری محصولات لبنی کفیر باشه. مرسی از سایت خوبتون
چکارکنیم که حجم قارچ ها بیشتر شود
دوغ کفیر
با سلام من قبلا قارچ هارو
شرایط و محیط تخمیر بر آن اثر گذار است
با سلام و خسته نباشین ممنون
سلام به دوستان علاقه مند به کفیر
من كوليت روده دارم و شنيدم كفير براى كوليت خوبه و درمان مى كنه
افزايش زمان تخمير
سلام.ممنون از مطالب مفیدتون
سلام یه سوال در مورد خود شیر
دون دون شدن شیر تازه هنگام جوشاندن
دلمه شدن بیش از حد شیر
شیرین شدن دوغ کفیر
خراب شدن دوغ کفیر
افزودن دیدگاه جدید