بریده شدن شیر

Follow us on Telegram!
با پیوستن به کانال تلگرام؛ از آخرین اطلاعات و دستور تهیه غذاهای خوشمزه و سلامتی بخش با خبر شوید.

در گوشی موبایلتان این لینک را بفشارید:   telegram.me/kefirgrains   و در تلگرام  JOIN  را بزنید

با سلام و تشکر بخاطر سایت خوب و پر محتوا
من دوبار از شیر پاستوریزه استفاده کردم و شیرها از نظر تاریخ مصرف مشکل نداشت. هر موقع در ظرف با پارچه ضخیم میبندم شیر بعداز حدود۱۲ساعت حالت بریده پیدا میکند ولی هر موقع در ظرف محکم میبندم این مشکل ندارم و کفیر حالت ماست رقیق میشه. لطفا دلیلشو بفرمایید. ممنون

جدا شدن آب و حالت بریدگی در کفیر

جدا شدن آب و حالت بریدگی در کفیر

دوست گرامی، به طور کلی اگر شیر کمی بیشتر از حد معمول تخمیر گردد، حالت خاصی در کفیر تولید شده به وجود می آید که شبیه بریده شدن شیر می باشد، ولی در واقع این شیر نیست که بریده شده بلکه محصول همان کفیر می باشد که آب و مایع سفید آن از هم جدا شده و آب غلیظی در زیر ظرف جمع شده و مایع نسبتا سفیدی شبیه ماست چکیده یا کشک به همراه قارچ ها در روی ظرف به شکل سفت تر و ترک خرده قرار گرفته است. (شبیه عکس روبرو)

البته بعضی ها ترجیح می دهند که کفیر به این حالت برسد، و سپس آن را از قارچ جدا می کنند، در کل این به طبع شما و نتایجی که بعد از مصرف هر کدام از انواع محصولات کفیر گرفته اید بر می گردد.

توجه نمائید که در این حالت اگر آب و مایع سفید را کاملا مخلوط نمائید، محصول یک کفیر ترش مزه خواهد بود که مقدار ویتامین های گروه ب آن نسبت به حالت معمولی افزایش چشمگیری داشته است و بسیار اشتها آور و هضم کننده غذا می باشد، ضمن اینکه دارای الکل بیشتری نیز می باشد، این مطلب را در این زمینه مطالعه فرمائید.

دلایل افزایش سرعت تخمیر شیر در حالتی که مدت زمان تخمیر و مقدار شیر ثابت باشد به شرح زیر می باشد:

  • نسبت بیشتر قارچ به شیر و افزایش میزان قارچ به مرور استفاده (حتما متوجه شده اید که قارچ همزمان با تولید کفیر، به مرور رشد و نمو داشته و حجم آن بیشتر شده است)
  • افزایش دریافت اکسیژن ( با شل بستن درب ظرف یا بستن درب ظرف با پارچه)
  • دمای بیشتر محیط

نکته بسیار مهم این است که محصول بو و مزه غیر عادی نگرفته باشد. اگر بیش از ۳ روز ظرف را در دمای محیط به حال خود رها نمائید، همین حالت به وجود می آید اما ممکن است که مایع فاسد شده باشد و قارچ کفیر از بین رفته باشد، در صورت فساد علاوه بر بوی غیر معمول، احتمالا رنگ محتویات روی ظرف و قارچ های کفیر کاملا زرد شده اند و در مراحل حادتر روی ظرف کپک نیز زده است.

تشکر

از توضیح بسیار  کامل شما سپاسگزارم

سلام  من مدتيه از كفير

سلام  من مدتيه از كفير استفاده ميكنم اوابل خيلي خوب بود اما الا دقيقا مثل عكس بالا ميشه وقارچ كفيرمثل قبل در ان پيدا نيست يعني اون قسمت بالا  دانه هايي شبيه شير ته گرفته ميمونه نمي دونم دليلش چيه البته من حدودا هر ۴-۵ روز ماست هارا برميدارم چون زودتر نه طعم دلخواهم را داره نه اونقدر مصرف دارم ميگين چكار كنم خيلي ناراحتم اگر قارچهام خراب شده باشن چي ؟ البته كمي هم روي قارچها زرد رنگ ميشه  البته دو سه روز ديگه عكس را براتون ميذارم چون ديشب تازه شير ريختم     

کفیر

سلام چون چند روز کفیرها داخل شیر می ماند قارچها میمرند آنها را داخل سبد بریزید و قارچهای سفید را با قاشق پلاستیکی از داخل قارچهای زرد شده جدا کنید و داخل یک شیشه دیگه بریزید و خیلی کم شیر روی آنها بریزید و حتماً به مدت یک هفته هر روز شیرش را عوض کنید من هم مثل شما شده بود با هشت عدد قارچ کفیر توی یک ماه اکنون نزدیک نیم کیلو قارچ کفیر فوق العاده سفید تولید کردم و به حالت و طعم اولیه برگشته برای طعم و گازدار شدن چند روز با شمبلیله و فلفل سیاه و کمی پودر سیر مخلوط کن و در یخچال نگهداری کن اما در پودر سیر و شمبلیله افراط نکن آن وقت طعم دوغت را بچش باور کن دیگه با طعم دیگه ای نمی خوری

ماده زرد رنگ مخملی

سلام من الان یک ساله از کفیر استفاده می کنم شش ماهی میشه که روی ظرفم یه لایه متمایل به زرد تقر یبا شیری رنگ تولید می شه که نمی دونم  چیه ..البته من برای مصرف اون لایه رو به راحتی با قاشق پلاستیکی برمی دارم اما نگرانم خود شیر رو خراب کرده باشه...در ضمن دوغم اصلا بوی نامطبوع نمی ده و همین طور کفیرم هم رشد متوسطی داره...ممنون

خوب شد دیدم این مقاله رو باید

خوب شد دیدم این مقاله رو باید از این به بعد حواسم به نحوه  نگهداری محصولات لبنی کفیر باشه. مرسی از سایت خوبتون

چکارکنیم که حجم قارچ ها بیشتر شود

سلام.بی نهایت ازمطالب مفید وآموزنده شما تشکر میکنم من دو بار دوغ کفیر درست کردم چیزی که به دست آمد شبیهه ماست شل بود ومزه دوغ داشت اماسوال من اینه که حجم قارچ بعد از جداسازی هیچ تعقیری نکرده بود چکار کنم که حجم قارچ بیشتر شود

دوغ کفیر

سلام دوست عزیز اگه حدود یک هفته هر روز شیر را عوض کنی با سرعت خیلی زیاد قارچها تکثیر می شوند من که از بس زیاد تولید می شوند وقتی زیاد می شه می ریزیم یا به دیگران می دهم سعی کن چند روز یک بار قارچها را با آب معدنی یا آب سرد جوشیده شده بشویی که قارچها میکروبی نشده باشند. موفق باشی

با سلام من قبلا قارچ هارو

با سلام من قبلا قارچ هارو میریختم توی کیسه پارجه ای و داخل شیر و کوزه سفالی میگذاشتم که نصفه روز ماست بسیار کشدار و خوشمزه ای میشد. الان که به روش شما انجام میدم و اندازه و دما رو هم رعایت میکنم برای ۲ لیوان شیرفقط یه کم کفیر بسیار رقیق در کف ظرف درست میشه و به اندازه ۱.۵ لیوان روی اون اب جمع میشه. لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل کار از کجاست؟

شرایط و محیط تخمیر بر آن اثر گذار است

دوست گرامی شرایط و محیط تخمیر بر سرعت و کیفیت محصول تولیدی تاثیر فراوانی دارد. توجه نمائید که کوزه آب شیر را جذب می نماید و انتقال هوا نیز در کوزه بیشتر از شیشه انجام می پذیرد، همچنین کوزه محیط بسیار تاریک تری نسبت به شیشه دارد، پس سرعت تخمیر در کوزه بسیار بیشتر از ظرف شیشه ای می باشد.

با سلام و خسته نباشین ممنون

با سلام و خسته نباشین ممنون از اطلاعات خوبتون من برای کفیر همه ی این مراحلو انجام می دم اما طعم و مزه دوغ رو دوست ندارم خیلی ترشه چه راه حلی پیشنهاد میکنین

سلام به دوستان علاقه مند به کفیر

مدت زیادی است که از کفیر استفاده میکنم با خواندن این مطالب اطلاعاتم در مورد درست کردن کفیر تکمیل تر شده از تمام نفراتی که در این سایت زحمت کشیده و کفیر را به مردم معرفی کردن کمال تشکر را دارم

من كوليت روده دارم و شنيدم كفير براى كوليت خوبه و درمان مى كنه

من كوليت روده دارم و شنيدم كفير براى كوليت خوبه و درمان مى كنه مى خواستم بدونم چه كفيرى براى كوليت خوبه . تخمير كوتاه يا تخمير بلند . دماى تخمير هم بگيد ممنون ميشم  

افزودن دیدگاه جدید

You must have Javascript enabled to use this form.‎